NCEF-INTENSIVE

Referenca: NCEF-INTENSIVE

71,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite
Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Një serum multi-korrektues me përqendrim në NCEF për rigjenerim dhe përmirësimin e cilësisë së lëkurës. 

Serumi polirevitalizues i frymëzuar nga meso-injeksionet. 

Përmirësim intensiv i cilësisë së lëkurës. [Rigjenerim aktiv]

Formula që përfshin NCEF, një kompleksitet unik i zhvilluar në Laboratoret FILORGA me 50 ingredientë të përfshirë për herë të parë në ndërveprim, krahasuar me përbërësit e përdorur në një meso-injeksion. 

Korrektimi aktiv: [rrudhat - qëndrueshmëri- shkëlqim]: Fuqia e Renitolit kombinuar me Vitamin C + ADN komplekse e bimëve për një lëkurë dukshëm të rigjeneruar. 

Rezultati: Lëkurë më e butë, më e fortë, më e plotë dhe rrezatuese. 

Teksturë ultra e lehtë, absorbim i shpejtë. 

Aplikohet çdo ditë, në mëngjes dhe/ose në mbrëmje para kremit tuaj të ditës/natës. 

Dermatologjikisht i testuar. 

NCEF-INTENSIVE
49 Artikuj

10 produkte të tjera në po këtë kategori: