SKIN PERFUSION P-BRIGHT SERUM

Referenca:

89,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite
Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Ndriçon dhe rigjallëron për një lëkurë të unifikuar dhe më të pastër. 

Eleminon njollat e errëta, pabarazitë e lëkurës dhe mungesën e shkëlqimit. 

Përmban: 

·       Acid Fitik: Përdoret në produktet mjekësore për ndërveprimin e tij të dukshëm në unifikimin e lëkurës. 

·       Arabino-xyloses ϐ1-4: Përbërësi aktiv i gjeneratës së re i cili zvogëlon dukshëm pamjen e njollave të errëta. 

·       Vitamin C: E njohur si një antioksidant i fuqishëm, i përdorur për të ndriçuar fytyrën. 

·       Carbomer të enzimave proteolitike të frutit të papajës: Eksfoliator enzimatik i butë me një efekt unifikues dhe përforcues i shkëlqimit të lëkurës. 

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. 

Aplikojeni në mëngjes dhe në mbrëmje së bashku me kremin e ditës ose natës.    

50 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: