Skin Perfusion Bright Booster

Referenca: Skin Perfusion Bright Booster

139,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

Ndihmon në reduktimin e dukjes së hiperpigmentimit

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Ndihmon në reduktimin e dukjes së hiperpigmentimit dhe tonaliteteve jo të barabarta të

lëkurës. 

Falë përqendrimit të lartë të ingredientëve aktivë stimulon rigjenerimin e qelizave,

ndriçon lëkurën shfaq një shprehje rrezatuese. Bllokon prodhimin e melaninës dhe

pakëson hiperpigmentimin. 

Përdorni një serum Bright Booster çdo 10 ditë.

Për shkak të nivelit të lartë të përbërësve aktivë, gjatë javës së parë të përdorimit nuk

duhet përdorur më shumë se 3 ditë. Duhet përdorur gjatë ditës SPF 50.

Skin Perfusion Bright Booster
50 Artikuj

14 produkte të tjera në po këtë kategori: