Skin Perfusion Time Booster

Referenca: Skin Perfusion Time Booster

139,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

Skin Perfusion Time Booster

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Rekomandohet për një trajtim total të rrudhave, rrudhat e shprehisë, dehidratimit dhe

rrudhat e thella. Për të aktivizuar çdo shishe është e nevojshme të ushtrohet presion në

pompën që do të çlirojë asetet e kapsuluara. Më pas duhet tundur produkti për 10

sekonda që të përzihen të dy formulat.

1. Tundeni shishen mirë para çdo përdorimi.

2. Aplikojeni në fytyrën, qafë dhe zonën e dekoltesë të pastruar dhe tharë në

mënyrë të përkryer. 

3. Lëreni të depërtojë 10 minuta para se të aplikoni kremin tuaj të natës. Këshillohet

që trajtimi të kryhet vetëm dhe të mos aplikohet krem tjetër përveç atij hidratues.

Mos e bëni trajtimin gjatë kohës që jeni shtatëzanë ose duke ushqyer me gji. 

Evitoni ekspozimin në diell gjatë trajtimit. 

Jo i përshtatshëm për lëkura të ndjeshme.

Skin Perfusion Time Booster
50 Artikuj

14 produkte të tjera në po këtë kategori: