Skin Perfusion Lift Booster

Referenca: Skin Perfusion Lift Booster

139,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

Kura përforcuese me bazë Resveratrol.

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Kura përforcuese me bazë Resveratrol.

Rrit qëndrueshmërinë dhe jep efekt të menjëhershëm “Lift”. 

Rrit prodhimin e kolagjenit dhe elastinës. 

Përbërësit aktivë të fuqishëm në përqendrime veçanërisht të larta sjellin rezultate të

shkëlqyera për një lëkurë të qetë. 

Kura rekomandohet në raste të varjes së lëkurës, mungesës së tonalitetit. 

Ideale për ristrukturimin e tipareve të fytyrës. 

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurave. 

Për të aktivizuar çdo shishe është e nevojshme të ushtrohet presion në pompën që do

të çlirojë asetet e kapsuluara. Më pas duhet tundur produkti për 10 sekonda që të

përzihen të dy formulat.

1. Tundeni shishen mirë para çdo përdorimi.

2. Aplikojeni në fytyrën dhe qafën e pastruar dhe tharë në mënyrë të përkryer. 

3. Lëreni të depërtojë 10 minuta para se të aplikoni kremin tuaj të natës ose të

ditës. 

Për të gjithë llojet e lëkurës edhe ato të ndjeshme.

Skin Perfusion Lift Booster
50 Artikuj

14 produkte të tjera në po këtë kategori: