Skin Perfusion Hydra Booster

Referenca: Skin Perfusion Hydra Booster

129,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

Hidraton në mënyrë të qëndrueshme. Rigjeneron lëkurën, parandalon dhe lufton rrudhat

e dehidratimit. 

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Hidraton në mënyrë të qëndrueshme. Rigjeneron lëkurën, parandalon dhe lufton rrudhat

e dehidratimit. 

Kura ideale për t’i dhuruar komfort lëkurave të thata dhe shumë të thata. 

Kombinim i acidit hialuronik me përqendrim të lartë dhe të ulët molekular.

Përmban 3 shishe për përafërsisht 1 muaj kurim, nga një për trajtimin e zonave të

ndryshme si fytyra, qafa, pjesa e nofullës. Për të aktivizuar çdo shishe është e

nevojshme të ushtrohet presion në pompën që do të çlirojë asetet e kapsuluara. Më pas

duhet tundur produkti për 10 sekonda që të përzihen të dy formulat.

Për 30 ditë rresht aplikojeni si më poshtë në mëngjes dhe/ose në mbrëmje: 

1. Tundeni shishen mirë para çdo përdorimi.

2. Aplikojeni në fytyrën dhe qafën e pastruar dhe tharë në mënyrë të përkryer. 

3. Lëreni të depërtojë 10 minuta para se të aplikoni kremin tuaj të natës ose të

ditës. 

Për lëkura të thata dhe shumë të thata, të ndjeshme.

Skin Perfusion Hydra Booster
50 Artikuj

14 produkte të tjera në po këtë kategori: