FLASH-NUDE

Referenca: FLASH-NUDE

34,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

Flash Nude

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Fondatinë e lehtë mbuluese me mbrojtje SPF 30. Krijon iluzionin e një lëkure perfekte natyrale. 

Me aksion të dyfishtë për një efekt njëtrajtësues që zgjat. 

Teknologjia e mbulimit përshtatës: 

Mikro-pigmentet “skin-fusion” për një efekt të përsosur të menjëhershëm, duke siguruar korrektim, mbulim natyral dhe rrezatues pa efektin maskë. 

Multi-korrektim që zgjat [zbutës + shkëlqim + njëtrajtshmëri] :

Acidi Hialuronik i kombinuar me përbërës aktiv bimor për të zbutur lëkurën. Kompleksitet unifikues i formuluar me hexylresorcinol për të njëtrajtësuar lëkurën me aplikimet pasuese. 

Formulë me mbrojtje të lartë [UVA + UVB] me niacinamide kundra ndotjes. 

Teksturë hidra-fluide që e lejon lëkurën të marrë frymë. 

Tundeni para përdorimit. Aplikoni mjaftueshëm fondatinë për një shtresë të njëtrajtshme në të gjithë fytyrën si pjesë e rutinës tuaj të përditshme pas kremit tuaj të ditës. 

Lëkurë e përsosur me efekt të menjëhershëm që zgjat ditë pas dite. 

FLASH-NUDE
48 Artikuj

3 produkte të tjera në po këtë kategori: