HYDRA FILLER MAT 50ml

Referenca:

67,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

Hidratues perfekt [per poret + rrezatues]

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Misioni:

E gjithë fuqia e acidit të pastër hialuronik shkon per një lëkurë të përkryer hidratuese për të hidratuar intensivisht duke i dhene asaj nje pamje te shkelqyer.

 

Perberesit:

ü  Hidratimi zbutës dhe mbushes : Një dyshe e fuqishme e acideve hialuronike për hidratim me shumë shtresa me efekt mbushes.

ü  Kombinuar me një ekstrakt bio-aktiv për të rivendosur rolin e lëkurës si një pengesë për të kufizuar dehidratimin gjatë gjithë ditës.

ü  Korrigjim me definicion të lartë [poret + shkëlqim]: Një teknologji bio-zbutëse për të rafinuar strukturën e lëkurës. Kombinuar me një përbërës aktiv astringjent për të zvogëluar madhësinë e poreve, dhe një proteazë eksfoliante enzimatike për të zbuluar shkëlqimin e fytyrës.

 

Rezultati:
Lëkura është e hidratuar intensivisht dhe e shendetshme. Cilësia e lëkurës zbutet, poret zvogelohen dhe tekstura është e pastër.  Cilësi jo-komedogjene e krem-xhelit, e përsosur e përshtatshme për lëkurë normale me të kombinuar. Formulë pa vaj / formula jo e yndyrshme. / Jo-komedogjene.

Perdorimi :

Vendoseni në fytyrë çdo ditë, në mëngjes dhe / ose në mbrëmje.

50 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: