NCEF Intensive Serum 30 ml

Referenca:

75,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

Serum multikorigjues. Qendrueshmeri-shkelqim

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Qellimi:

Një serum shumë korrigjues i përqendruar në NCEF për një veprim të rritur dhe nje lekure me te rinuar e te rigjeneruar.

 

 

 Perberesit:

ü  Serumi polirevitalizues i frymëzuar nga meso-injeksionet.

ü  Rigjenerim intensim i lekures: Formula që përfshin NCEF, një kompleks unik polirevitalizues të zhvilluar nga Laboratoires FILORGA me 50 përbërës të përfshirë për herë të parë në përqendrime të krahasueshme me ato të përdorura në një meso-injeksion

ü  Korrigjim mbi-aktiv [rrudhat - qëndrueshmëri - shkëlqim]: Fuqia e Retinolit e kombinuar me kompleksin e ADN-së së bimës ,Vitamina C + për lëkurën e rinovuar dukshëm.

 

 

Rezultatet:

Lëkurë më e lëmuar, e fortë, e plote dhe më e shkëlqyeshme.

ü  Pamja e përmirësuar e lëkurës: 96%

ü  Lëkura e lëmuar: 96%

ü  Tekstura : 93%

50 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: