Oxygen Glow Eyes 15ml

Referenca: Oxygen Glow Eyes 15ml

35,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

Oxygen-Glow Eyes përkujdesje e rekomanduar për konturin e syve me pamje të zbehtë, të lodhur, me vija të holla dhe rrudha.

 Krijuar nga FILORGA, kompleksi Super-Skin Boosting Factors kombinon një përforcues të oksigjenimit, acidit hialuronik dhe enzimës L-detoksifikuese për të patur një kontur të përsosur të syve, ditë pas dite.

 

Kryen një aksion të trefishtë mbi : 

1- Rrathët e zinj të syrit 

2- Fryrjes së syrit 

3- Rrudhat e dukshme

4-Shkëlqim i menjëhershëm

Përdorimi: Vendoseni në mëngjes dhe mbrëmje në lëvizje të lehta rreth konturit të syve.

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Oxygen-Glow Eyes përkujdesje e rekomanduar për konturin e syve me pamje të zbehtë, të lodhur, me vija të holla dhe rrudha.

 Krijuar nga FILORGA, kompleksi Super-Skin Boosting Factors kombinon një përforcues të oksigjenimit, acidit hialuronik dhe enzimës L-detoksifikuese për të patur një kontur të përsosur të syve, ditë pas dite.

 

Kryen një aksion të trefishtë mbi : 

1- Rrathët e zinj të syrit 

2- Fryrjes së syrit 

3- Rrudhat e dukshme

4-Shkëlqim i menjëhershëm

Përdorimi: Vendoseni në mëngjes dhe mbrëmje në lëvizje të lehta rreth konturit të syve.

Oxygen Glow Eyes 15ml
98 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: