SCRUB & MASK 55m

Referenca:

42,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

Scrub & Mask për një lëkurë të njëtrajtshme dhe të shëndetshme.

Maska me aksion të dyfishtë eksfoliues dhe oksigjenues.

•Eleminon qelizat e vdekura në 97%

•Redukton poret e lëkurës në 97%

•Oksigjenon lëkurën tuaj në 87% ~ Sferat e perlitit eksfoljojnë butësisht lëkurën ndërkohë enzimat proteolitike rrisin zbutjen e lëkurës për rigjenerim të qelizave.

I përshtatshëm për të gjitha tipet e lëkurës. CMIMI 45EURO

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Scrub & Mask për një lëkurë të njëtrajtshme dhe të shëndetshme.

Maska me aksion të dyfishtë eksfoliues dhe oksigjenues.

•Eleminon qelizat e vdekura në 97%

•Redukton poret e lëkurës në 97%

•Oksigjenon lëkurën tuaj në 87% ~ Sferat e perlitit eksfoljojnë butësisht lëkurën ndërkohë enzimat proteolitike rrisin zbutjen e lëkurës për rigjenerim të qelizave.

I përshtatshëm për të gjitha tipet e lëkurës. CMIMI 45EURO

100 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: