FILORGA Global Repair Serum 30 ml

Referenca:

67,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

Serumi shumë-aktiv i krijuar posaçërisht për lëkurën e devitalizuar, i frymëzuar nga teknikat e mjekësisë estetike për të krijuar një efekt të dukshëm dhe intensivisht rinovues.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. -Ushqyen lëkurën

-Rikthen përsosmërinë dhe gjallërinë ndaj lëkurës. - Korrigjim intensiv anti rrudhe

Përdorimi: Në mengjes dhe darkë. Sugjerohet për nje efekt më të mirë të përdoret me kremin shoqërues.

Përbërja: NCEF, Faktorët Plazmatik (Cell Factors + Kolagjen+ Acid Hiauloronik)

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Serumi shumë-aktiv i krijuar posaçërisht për lëkurën e devitalizuar, i frymëzuar nga teknikat e mjekësisë estetike për të krijuar një efekt të dukshëm dhe intensivisht rinovues.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. -Ushqyen lëkurën

-Rikthen përsosmërinë dhe gjallërinë ndaj lëkurës. - Korrigjim intensiv anti rrudhe

Përdorimi: Në mengjes dhe darkë. Sugjerohet për nje efekt më të mirë të përdoret me kremin shoqërues.

Përbërja: NCEF, Faktorët Plazmatik (Cell Factors + Kolagjen+ Acid Hiauloronik)

100 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: