TIME-FLASH

Referenca: TIME-FLASH

40,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

Primer Time-Flash by Filorga

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Primer bazë zbutës aktiv.

Misioni:
Një formulë anti-age që ndihmon në përmirësimin dhe perfeksionimin e pigmentit dhe pamjes së fytyrës. 

Perberesit :

ü  Përthithet shpejt nga lëkura, përmbledh një kombinim të fuqishëm të katër përbërësve aktivë, përfshirë një përforcues kolagjeni dhe një përforcues të acidit hialuronik, për të reduktuar shfaqjen e të gjitha llojeve të rrudhave. 

ü  Funksionon në sipërfaqen e lëkurës duke i dhënë fytyrës një konturizim solid, ndërkohë që mikro-pudrat sfumuese minimizojnë poret. 

ü  Hidraton thellësisht. Formula vepron në krijimin e një pamje më të butë dhe rinore me efekt lifting, veprim i menjëhershëm që zgjat. 

ü  Kombinimi i katër përbërësve aktivë vepron në të gjitha llojet e rrudhave për një lëkurë më të butë. 

 

Perdorimi:

ü  Aplikohet pas rutinës së përditshme të kujdesit ndaj lëkurës, në të gjithë fytyrën ose zona të caktuara.

ü   Përgatit lëkurën për aplikimin e make-up. 

Rezultati:

Në çastin e perdorimit, tiparet e fytyres zbuten dhe struktura e lëkurës rafinohet. Ditë pas dite, rrudhat korrigjohen dhe lëkura përtërihet.

TIME-FLASH
49 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: