Filorga Pigment Perfect - 30ml

Referenca:

56,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

Korrektuesi i njollave të zeza

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Korrektuesi i njollave të zeza

Është serumi ultra i koncentruar i cili zbut aparencën e shenjave të errëta! 

Për të përmisuar pigmentimin, ky serum e kryen këtë gjë falë 3 aktivëve :

Ekstrakti Hop: rregullon pigmentimin duke reduktuar prodhimin e melaninën për të reduktuar dukshëm masën dhe intesitetin e shenjave te errëta.

- Gjenetara e re e Vitaminës C: vë në dukje kompleksitetin dhe siguron shkëlqim në lëkurë, përmes efektit antioksidant.

- Një ekstrakt bime me efekt anti-inflamator  që mbron lëkurën nga pigmentimi i shenjave të shkaktuar nga stresi oksidativ.

Ditë pas dite, komplekisteti bëhet më i njëtrajtshëm dhe shenjat fillojnë të zhduken.

Dermatologjikisht e testuar.

30 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: