SKIN UNIFY RADIANCE 15 ML

Referenca: SKIN UNIFY RADIANCE 15 ML

44,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

SKIN UNIFY RADIANCE 15 ML 

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Fluidi ndricues dhe i barabartë me tonin e lëkurës përmban një formulë thelbësore kozmetike të frymëzuar nga trajtimi me lazeer, peeling dhe strobing mjekësor: teknika e re estetike që zbulon shkëlqimin. Përbërësit e tij aktivë të avancuar e barazojnë njgyrën dhe e mbushin lëkurën për ta ndihmuar atë të reflektojë më shumë dritë. Grimcat e ylberta të teksturës i japin lëkurës një shkëlqim të menjëhershëm.

 

Veprim iluminues [ i frymëzuar nga teknika e strobingut mjekësor]: Plotësimi i acidit hialuronik me peshë të lartë molekulare për të kapsuluar dhe për të nxjerrë në pah zonat kryesore të fytyrës dhe për ta ndihmuar atë të reflektojë më mirë dritën. Një formulë e mbushur me grimca perlash të cilat japin efekt të menjëhershëm në lëkurë.

 

Veprim i perfeksionimit të lëkurës [frymëzuar nga trajtimi me lazer + peeling]: Përbërësit aktivë që korrigjojnë tonin e lëkurës [vitamin C+glabridin+ekstrakt algash] i kombinuar me një përbërës aktiv ripërtëritës me origjinë bimore për të zbuluar një cehre të përsosur.

SKIN UNIFY RADIANCE 15 ML
50 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: