UV-BRONZE VISAGE FACE SPF50+

Referenca: UV-BRONZE VISAGE FACE SPF50+

33,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

 UV-BRONZE VISAGE FACE SPF50+

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Krem për kujdesin nga dielli që siguron mbrojtje shumë të lartë dhe vepron kundër njollave të errta dhe rrudhave.

Mburoja globale kundër plakjes [teknologji e fotoaktivizuar]: një antioksidant i fuqishëm, nxitet nga rrezet e diellit për t'i siguruar lëkurës mbrojtje të lartë UV + IR dhe redukton shenjat e plakjes.

Veprim kundër rrudhave: Kjo formulë, e pasuruar me sulforafan, vepron në formimin e rrudhave për lëkurë më të lëmuar sa herë që ekspozohet në diell.

Veprim kundër njollave të errëta: E pasuruar me vitaminë PP, formula vepron në njollat ​​e errëta për të unifikuar lëkurën dhe njëtrajtshëm nxirjen. Trajtë e  lëngshme, jo e yndyrshme, jo ngjitëse. Teksturë mat.

UV-BRONZE VISAGE FACE SPF50+
100 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: