NCEF-SHOT

Referenca: NCEF-SHOT

80,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

NCEF-SHOT

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Koncentrat suprem polirevitalizues

 

Zbuloni NCEF-SHOT, kurën e re kundër rrudhave të formuluar nga FILORGA Laboratories për një rigjenerim intensiv të lëkurës. Një dozë ditore e përbërësve aktivë ekuivalente me 1 mezo-injeksion  e përqendruar në një trajtim intensiv rigjenerues për të përmirësuar cilësinë e lëkurës dhe për të nxitur korrigjimin e shenjave të plakjes në 10 ditë.

Sekreti i këtij trajtimi të fytyrës kundër rrudhave? Një formulë ultra e koncentruar në NCEF, një kompleks unik polirevitalizues i zhvilluar nga FILORGA Laboratories, prej të cilit 50 përbërës integrohen për herë të parë në një dozë të barabartë me atë të një mezo-injeksioni në ditë.

Aktivizimi qelizor [korrigjimi i rrudhave + qëndrueshmëria + shkëlqimi]

 

Një kompleks i fuqishëm që aktivizon qelizat e reja për një korrigjim të shtuar të shenjave të plakjes. Ideale gjatë ndryshimeve të stinëve, periudhave të stresit ose lodhjes.

 

Cilësi ultra e lehtë, penetrim i lartë.

NCEF-SHOT
100 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: