Lift Structure Radiance 50 ml

Referenca: Lift Structure Radiance 50 ml

95,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

Lift Structure Radiance 50 ml

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Filorga LIFT-STRUCTURE Radiance 50ml është një lëng rozë me shkëlqim ultra-ngritës që vepron në mungesë të qëndrueshmërisë, humbje të vëllimit, tipare të lodhura, mungesë të njëtrajtësisë dhe çehre të fytyrës. Kjo kujdes natyral që zbulon rrezatimin frymëzohet nga teknikat e mjekësisë estetike për një efekt radikal anti-plakje.

Për efektshmëri të dukshme të ngritjes, Faktorët ngritës të plazmës kombinojnë faktorët qelizorë, kolagjenin dhe acidin hialuronik për të forcuar dukshëm tiparet, lëkurën e trashë dhe vëllimet e riformësuara.

Teknologjia Chroma-Youth 3T funksionon në 3 hapa për një lëkurë të barabartë, të ringjallur dhe rrezatuese:

Korrigjon parregullsitë e fytyrës falë kompleksit të kontrollit të ngjyrave,

Aktivizon shkëlqimin natyror rozë të lëkurës me një dyshe që kombinon goji berries dhe minerale.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

Lift Structure Radiance 50 ml
100 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: