C recover Serum

Referenca: C recover Serum

61,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

C recover Serum

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Vitamina C është një nga vitaminat më të fuqishme të natyrës - dhe një nga më të paqëndrueshmet. Në mënyrë që të mbajmë përqendrimin tonë të Vitaminës C sa më të fuqishëm të jetë e mundur, ne e sekuestrojmë atë larg përzierjes qetësuese të acidit hialuronik dhe NCTF derisa të jeni gati ta përdorni!

C-RECOVER Serum, energjia e vitaminës C të pastër dhe të freskët për një lëkurë të shndritshme dhe një fytyrë me pamje të re.

Vitamina C e pastër e koncentruar (8%) e mbyllur për të parandaluar hyrjen e ajrit dhe dritës për të siguruar ruajtjen e vetive të saj deri në përdorim.

Efekt rritës rrezatimi

Karakteristikat mbrojtëse të kësaj formule dukshëm rrisin shkëlqimin e lëkurës me pamje të lodhur.

3 shishe me 10 ml - 0,34 fl.oz

SHTYPI DHE SHKO

Në mënyrë që të çlironi Vitaminën C, thjesht shtypni fort në pjesën e sipërme të bardhë. Kur të lëshohet pluhuri i Vitaminës C, pjesa e sipërme do të qëndrojë e ulur. Shkundni për t'u kombinuar me përzierjen e koncentratit dhe zëvendësoni pjesën e sipërme me pikatore të përfshira.

C recover Serum
100 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: