SCRUB & PEEL 150 ml

Referenca: SCRUB & PEEL 150 ml

27,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

SCRUB & PEEL 150 ml

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Krem eksfoliant. Efekt i menjëhershëm per nje lëkurës së re Eksfoliant - I butë - Hidratues – qetesues

Misioni:

Një pastrim i dyfishtë eksfoliant për të zbutur, rinovuar dhe hidratuar lëkurën në një hap të vetëm.

Formula :

Hapi 1: Eksfolim i dyfishtë

Vendoseni në lëkurë të thatë ose të lagur dhe masazhojeni: mikro-sferat vullkanike sigurojnë nje eksfolim të butë me një efekt zbutës të menjëhershëm, ndërsa një kompleks peeling 10% rrit procesin e eksfolimit për një pamje të plotë të lëkurës së re.

Hapi 2: Shpëlarje ushqyese

Shpëlajeni tërësisht. Tekstura shndërrohet menjëherë në një qumësht hidratues në kontakt me ujin, duke e lënë lëkurën të butë.

Menyra e perdorimit:

ü  Përdorni një ose dy herë në javë

ü  Aplikojeni ne te gjithe siperfaqen e lekures

SCRUB & PEEL 150 ml
50 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: