PIGMENT WHITE 50 ml

Referenca: PIGMENT WHITE 50 ml

55,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

PIGMENT WHITE   50 ml

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Serum per kujdesin e lëkurës me shumë veprime, për të rivendosur teksturen e saj në 360 ° dhe për nje lekure me shkëlqim dhe të pastër.

Misioni:

Parandalues I njollave te zeza,per nje lekure me teksture normale dhe me shkelqim.

Formula:

Veprim trio-aktiv I ingridienteve perberes te saj:

ü  Korrigjimi i pikave të errëta 3 [i menjëhershëm + i fuqishëm + me jetëgjatësi]: mineralet menjëherë i bëjnë njollat e errëta më pak të dukshme, heksilresorcinoli, një ndriçues i fuqishëm, siguron korrigjim efektiv dhe një polifenol antioksidues kufizon rishfaqjen e tyre.

ü  Barazia e kontrollit të ngjyrave 3 [anti-verdhë + anti-gri + anti-kuqe]: Një peptid anti-glukation  vepron për të hequr ngjyren e verdhe te fytyrës, duke vepruar me glukonolakton për të hequr tonet gri ,dhe vitamina B3 qetësuese per skuqjen.

ü  Shkelqimi i lekures 3 [zbutja + hidratimi + rigjallërimi]: - Zbutja dhe stimulimi i vitaminës C i kombinuar me një polisakarid hidratues për të rigjalleruar  shkëlqimin e lëkurës.

Rezultate te dukshme:

Gradualisht, njollat e errëta zvogëlohen, tekstura e fytyres bëhet e barabartë dhe lëkura duket më e ndritshme.

Menyra e perdorimit:

ü  Aplikoni çdo ditë, në mëngjes dhe / ose në mbrëmje në të gjithë fytyrën, duke u përqëndruar në njolla të errëta.

ü  Për një trajtim intensiv, përdorni PIGMENT-WHITE pas serumit PIGMENT-PERFECT për të paktën 12 javë. Për të gjitha llojet e lëkurës.

PIGMENT WHITE 50 ml
49 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: