SLEEP & LIFT 50 ml

Referenca: SLEEP & LIFT 50 ml

89,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

SLEEP & LIFT 50 ml

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Krem ultra-lift i nates                                               
Rindërtimi i dukshëm i lekures

Misioni :

Një krem ultra-lifting nate i formuluar me përbërës aktivë që rrjedhin nga procedurat aestetike për një efekt radikal anti-plakje. Një efekt lifting ristrukturimi, natë pas nate.

Perberesit:

ü  Efekti lifting suprizues [tipare më të buta + volum i rivendosur]

ü  Për herë të pare perfshihen ne nje krem faktoret plazmatik lifting  duke kombinuar : faktoret rrites qelizor +kolagjen + acid Hialuronik] për të forcuar dukshëm tiparet, për të mbushur lëkurën dhe për të rikonstruktuar fytyrën.

ü  Veprim ripërtëritës gjatë natës: Rrjedhur nga kërkimet ne rikuperimin e lëkurës, një dyshe aminoacide rigjeneron lëkurën për të rivendosur elasticitetin dhe densitetin e lekures brenda natës.

Perdorimi:

ü  Vendoseni në mbrëmje në një fytyrë të përkryer të pastër.

ü  Masazhoni fytyren pas aplikimit te kremit.

SLEEP & LIFT 50 ml
50 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: