Filorga Pigment Perfect - 30ml

Referenca: Filorga Pigment Perfect - 30ml

56,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

Korrektuesi i njollave të zeza

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Synoni hiperpigmentimin me serumin Filorga Pigment-Perfect Dark Spot Corrector, një serum shumë korrigjues për të gjitha llojet e lëkurës që do të njetrajtesojë fytyrën dhe do ti jape lëkurës nje pamje më të ndritshme.

Ky serum do të trajtojë çdo njollë të errët ose pigmentim të shkaktuar nga dëmtimi i diellit, plakja, çrregullimet hormonale ose shtatzënia dhe do të ndihmojë në zbulimin e një pamjeje më të ndritshme dhe të unifikuar kur përdoret për një periudhë kohe.

Ky serum shumë efektiv për transformimin e lëkurës përmban një ekstrakt  për të zvogëluar madhësinë dhe intensitetin e njollave të errëta, si dhe ndihmon për të ndaluar procesin e melanogjenezës që mund të shkaktojë crregullime te pigmentimit.

Vitamina C do të ndihmojë në unifikimin e lëkurës , ndërsa niacinamidet kombinohen me një antioksidant me bazë bimore.

Ka shumë produkte që synojnë njollat e errëta dhe pabarazinë e struktures së lëkurës, megjithatë, ajo që e bën këtë serum një hap mbi pjesën tjetër është fakti se ai gjithashtu do të ndihmojë në minimizimin e dëmtimeve të mëtejshme të pigmentimit nga dielli ose plakja.

Si ta përdorim atë:

Aplikojeni në mëngjes dhe në mbrëmje ne fytyrë, duke u përqëndruar veçanërisht tek njollat e errëta ose zonat me crregullime te pigmentimit.

Filorga Pigment Perfect - 30ml
29 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: