Oxygen Glow Cream 50 ml

Referenca: Oxygen Glow Cream 50 ml

51,00 €
pa TVSH Kohën e dorëzimit të produkteve në gjëndje 1-3 dite

Oxygen Glow Cream 50 ml

Sasia
Në gjendje

  • Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e sigurisë (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e shpërndarjes (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)
  • Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit) Politika e kthimit (modifikoni me modulin e sigurimit të klientit)

Kremi hidratues Filorga Oxygen-Glow Super-Perfecting Radiance është një krem ​​ditor i përsosur që minimizon shfaqjen e papërsosmërive të lëkurës, duke ju dhënë menjëherë lëkurë të përsosur pa make-up ose filtra! Përbërësit kryesorë në këtë formulë janë Faktorët ekskluzivë të Rritjes së Super-Skin, të cilët kombinojnë një përforcues energjik të oksigjenimit me acidin hialuronik dhe enzimën L-detoksifikuese. Ky kombinim unik rigjeneron lëkurën e shurdhër, ri-plumpon vijat e imëta dhe detoksifikon çehren, duke rritur kështu shkëlqimin e saj natyral. Oxygen Glow  ​​gjithashtu përmban agjentë me fokus të butë dhe mikro-grimca ndriçuese, të cilat kontribuojnë për të krijuar një ton të butë, rrezatues të lëkurës. Pas vetëm një aplikimi, lëkura është 86% më e lëmuar dhe me shkëlqim, 83% më e hidratuar dhe 80% e njetrajtshme.

Oxygen Glow Cream 50 ml
98 Artikuj

16 produkte të tjera në po këtë kategori: