Filorga Albania

OXYGEN-GLOW

OXYGEN-GLOW

Filtrat aktiv

Oxygen Glow Eyes 15ml

Oxygen Glow Eyes 15ml

Çmimi 35,00 €

Oxygen-Glow Eyes përkujdesje e rekomanduar për konturin e syve me pamje të zbehtë, të lodhur, me vija të holla dhe rrudha.

 Krijuar nga FILORGA, kompleksi Super-Skin Boosting Factors kombinon një përforcues të oksigjenimit, acidit hialuronik dhe enzimës L-detoksifikuese për të patur një kontur të përsosur të syve, ditë pas dite.

 

Kryen një aksion të trefishtë mbi : 

1- Rrathët e zinj të syrit 

2- Fryrjes së syrit 

3- Rrudhat e dukshme

4-Shkëlqim i menjëhershëm

Përdorimi: Vendoseni në mëngjes dhe mbrëmje në lëvizje të lehta rreth konturit të syve.