Filorga Albania

GLOBAL-REPAIR

GLOBAL-REPAIR

Filtrat aktiv

Global Repair Cream 50ml

Global Repair Cream 50ml

Çmimi 111,00 €

Një kujdes i përqendruar shumë aktiv, i formuluar posaçërisht për lëkurën e devitalizuar dhe i frymëzuar nga teknikat e recetave të mjekësisë estetike, për një efekt rinor intensiv dhe të dukshëm.

 

Rivitalizimi i të ushqyerit - 3 super ushqyes veprojnë si energji  për të stimuluar përsosmërinë dhe gjallërinë e lëkurës.

 

Aksion global kundër rrudhave - 50 përbërës aktiv + 4 nxitës qelizor janë të kombinuara për të vepruar në të gjitha shenjat e plakjes së lëkurës.

 

Mund të përdoret si krem dite ose si maskë gjumi natën.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.