Filtro sipas

PrestaShop

Maska

Maska fytyre

Maska

Janë 11 produkte.

Je duke parë 1 - 11 nga 11 artikull(j)

Filtrat aktiv

SCRUB & MASK 55m

SCRUB & MASK 55m

Çmimi 42,00 €

Scrub & Mask për një lëkurë të njëtrajtshme dhe të shëndetshme.

Maska me aksion të dyfishtë eksfoliues dhe oksigjenues.

•Eleminon qelizat e vdekura në 97%

•Redukton poret e lëkurës në 97%

•Oksigjenon lëkurën tuaj në 87% ~ Sferat e perlitit eksfoljojnë butësisht lëkurën ndërkohë enzimat proteolitike rrisin zbutjen e lëkurës për rigjenerim të qelizave.

I përshtatshëm për të gjitha tipet e lëkurës. CMIMI 45EURO