Filtro sipas

PrestaShop

Krem Mbrojtes

Krem Mbrojtes

Krem Mbrojtes

Janë 2 produkte.

Je duke parë 1 - 2 nga 2 artikull(j)

Filtrat aktiv

Oxygen Glow Eyes 15ml

Oxygen Glow Eyes 15ml

Çmimi 34,00 €

Përkujdesje e rekomanduar për konturin e syve me pamje të zbehtë, të lodhur, me vija të holla dhe rrudha.

 

Kryen një aksion të trefishtë mbi :

1- Rrathët e zinj të syrit

2- Fryrjes së syrit

3- Rrudhat e dukshme

 

I testuar nga Okulistët, lejon vendosjen nën sy pa pasur asnjë rrezik për shëndetitn e syve.

I përshtatshëm dhe për sy të ndjeshëm dhe delikatë.